Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Vijesti
Berba Terminatora
MONITUS AGRO d.o.o.
Kupus Terminator spreman za kiseljenje u Međimurju
Uskoro će zima, pa zalihe hrane treba pripremiti na vrijeme. Tako su proizvođači u Međimurju na vrijeme počeli s branjem kupusa za kiseljenje. Naravno, dosta visok postotak u poljima zauzima kupus potvrđene kvalitete, Syngenta kupus Terminator.

Jamstvo kvalitete, stabilnosti i visokog prinosa

Terminator je vrlo stabilan kupus, vegetacije 95-110 dana. Ima snažnu biljku, plavičasto zelene listove sa srednje jakom voštanom prevlakom. Glavice su blago plosnatog oblika, težine 3-4 kg. Ima najvišu toleranciju na tripsa i Xanthomonas u segmentu kupusa za kiseljenje.
Terminator je uz Toreador i Katator član Syngenta Super Teama, kupusa s modernom genetikom dobrih otpornosti. To je trenutno jedino rješenje sve prisutnijih problema u uzgoju kupusa, prvenstveno tripsa i Xanthomonasa.

Jako dobar prinos u Međimurju

Ovaj kupus prisutan je već par godina na tržištu, a proizvođače je osvojio svojom kvalitetom i stabilnošću, a pogotovo prinosom. Bili smo u polju od oko 1 ha površine, gdje je prinos bio približno 100 tona. Proizvođač je i više nego zadovoljan kvalitetom i prinosom, a više pogledajte na slikama i u videu koji sve govore.

Objavljeno: 11.10.2022 / 10:37
Autor: Marin Mihaljević
Pročitaj i ovo
CLOSE