Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Vijesti
Kolege iz Grčke u posjeti
MONITUS AGRO d.o.o.
Dva dana smo bili u obilasku proizvođača
U utorak i srijedu u obilasku proizvođača s nama su bili i kolege iz Syngente. Vangelis i Kostas došli su iz Grčke, a naši proizvođači na njih su ostavili sjajan dojam.
Kostas je voditelj ključnih kupaca sjemena povrća za regiju Zapadni Balkan, a Vangelis voditelj marketinga odjela sjemena povrća za Syngenta MEDA regiju.

Obilazak u okolici Zagreba

Bili smo u obilasku hidroponskih proizvođača rajčice, proizvođača tikvice, kupusa, salata te lubenica. Zadovoljni su kako se razvija brand Yooma (više o Yoomu) i Kumata u Hrvatskoj, a osim te dvije specijalne rajčice, treba spomenuti i Altadenu koja se već godinama uzgaja u stakleniku u Bešlinecu.
Obišli smo i polje u kojem je 2 ha tikvica Zefiros i Rhodos, tikvica koje osvajaju naše tržište svojom kvalitetom. Od salata smo vidjeli novu ljetnu kristalku Acropole, za koju se nadamo da će uz Moderole postati nova komercijalna sorta.

Obilazak po Slavoniji

Ono što smo dugo čekali, ali napokon i dočekali, su lubenice. Moramo reći da smo, kao i proizvođači, prezadovoljni izgledom naših lubenica u polju. Osim kraljice među lubenicama- Mirsini, Barello i Karistan izgledaju savršeno. A tek okus... To se riječima i ne može opisati.
Sve u svemu, uz uvijek odličan doček i posebne okuse na polju, kolege su zadovoljni posjetom, a nama je uvijek drago ugostiti ih.
Objavljeno: 08.07.2022 / 09:58
Autor: Marin Mihaljević
Pročitaj i ovo
CLOSE